Vlada Vuksanović i Marina Kotevski otkrivali tajne uspešnog treninga

by | jul 7, 2014

Sportsko – rekreativni centar Olimp na Zvezdari i AQUA VIVA Sport organizovali su trening za građane koji vode aktivan život i brinu o svom zdravlju.

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 3

Rekreativni čas pod nazivom „Vežbaj sa najboljima“, vodili su Vlada Vuksanović i Marina Kotevski, koji su građane savetovali kako da pravilno osmisle svoje treninge, na koji način da vode računa o svom organizmu tokom vežbanja i otkrivali im tajne uspešnih treninga poznatih.

Tokom fizičkih aktivnosti telo gubi niz dragocenih sastojaka koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma. Funkcionalna pića rehidriraju organizam, nadoknađuju izgubljene elektrolite, ugljene hidrate, vitamine i minerale i stvaraju balans u organizmu tokom i nakon vežbanja.

AQUA VIVA Sport - Marina_Kotevski

Funkcionalni napici AQUA VIVA Sport pored rehidratacije, pružaju optimalni balans svih izgubljenih sastojaka tokom vežbanja daju više energije bez suvišnih kalorija jer sadrže i ekstrakt biljke Stevije.

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 5

AQUA VIVA Sport - Vlada i Marina_selfie

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -_Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 4

Više o treningu Vlade i Marine i funkcionlinim napicima AQUA VIVA Sport, možete pronaći na fb stranici www.facebook.com/aquaviva.rs

Tagovi: