Za istinske ljubitelje: Novi aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo

by | oktobar 23, 2014

nescafe oblo

Kompanija Nestlé Adriatic lansirala je novi aparat za kafu NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo, koji su na događaju u Mikser Houseu predstavili naš čuveni arhitekta i dizajner Maja Lalić i konceptualni umetnik Uroš Đurić, u razgovoru sa voditeljem Zoranom Kesićem.

Maja i Uroš su ujedno bili i članovi stručnog žirija koji je odabrao pobednička rešenja konkursa ,,Oblo volim na svoj način“, koji je organizovan na Facebook strani NESCAFÉ Dolce Gusto Srbija tokom septembra. Učesnici konkursa imali su priliku da pokažu maštovitost i dizajnerski talenat u kreiranju izgleda NESCAFÉ Dolce Gusto® Oblo aparata. Žiri je odabrao najboljih 10 radova čiji su autori dobili na poklon specijalno izrađene unikatne aparate čiji su izgled sami osmislili.

nescafe oblo 1

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo donosi istinsko uživanje u kafi, bilo da volite jaki espresso ili mlečni ukus Cappuccina. Prored vrhunskog kvaliteta neophodnog za uživanje u ovom napitku, veoma je važna i estetika koja prati ritual ispijanja kafe. Kao odgovor na potrebe potrošača za inovativnim dizajnom aparata za kafu, nastao je i novi NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo minimalističkog dizajna i visokih performansi.

Novi NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo ima praktičnu zapreminu posude za vodu od 0,8 l. Spreman je za upotrebu za 30 sekundi, a profesionalni pritisak od 15 bara omogućuje pripremu vrhunskih Espresso kafa, kao i napitaka poput Cappuccina, Latte Macchiata, Lunga i Chococina. NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparati i kapsule su na srpsko tržište lansirani pre tri godine.

nescafe oblo 2

Širom sveta svake godine popije se 400 milijardi šoljica kafe, a stanovnici Srbije najveće su kavopije na Balkanu i samim tim iskusni poznavaoci dobre kafe. Cilj kompanije Nestlé jeste da zadovolji i najistančanije ukuse, nudeći svojim potrošačima kvalitetne kafe poput onih iz kafića, a koje se lako mogu pripremati u svakom domu.

Tagovi: