Predškolska ustanova Trešnjober slavi 15. rođendan

by | mart 18, 2016

Trešnjober je akreditovana, privatna Predškolska ustanova, koja ove godine slavi 15. rođendan. Naše vrednosti – ZNANJE, POSVEĆENOST I POUZDANOST,vodile su nas i održale sve ove godine.

1

U Trešnjoberu su organizovane brojne aktivnosti, u kojima deca uživaju, shodno svojim sklonostima i afinitetima. Neki od programa su Školice engleskog i francuskog jezika, Art studio, Školica sporta, ‘Sa decom oko sveta’, Škola lepog govora, Škola lepog ponašanja, balet, muzičke i stvaralačke radionice, Tradicija i običaji, Dramski studio, karate itd. U Trešnjoberu, igrajući se, čujemo se, radujemo se, saznajemo i stvaramo.

2

Vaspitno – obrazovni rad funkcioniše u okviru tri celine, u uzrastnim grupamaod 1 do 7 godina. Rad je organizovan u malim grupama, sa insistiranjem na individualizovanom pristupu. Gradimo partnerski odnos sa roditeljima, na putu rasta i razvoja svakog pojedinačnog člana Trešnjobera.

3

Naš cilj je pomeranje granica u predškolskom vaspitanju i obrazovanju, kroz kreiranje inovativnih programa, zasnovanih na poštovanju različitosti svih aktera vaspitno-obrazovnog procesa.

Pogledajte kratak film o dugogodišnjem radu Trešnjobera

Tagovi: