Prijavite se! Provozajte svoj bicikl crvenim tepihom i osvojte vredne poklone!

by | avgust 28, 2015

“Biciklana fest” vas poziva da se prijavite za učešće u Bici modnoj reviji, koja će se održati 29. avgusta od 21 h, u dvorištu novosadskog hotela “Vojvodina”.

bici2

Šta treba da uradite? Pripremite svoj omiljeni autfit za vožnju bicikla i 29. avgusta zavrtite pedale u pravcu hotela “Vojvodina”! Pre toga nam pošaljite svoju prijavu na email Biciklana festa: [email protected] sa naslovom: “Prijava za Bici modu”. Obavezno navedite svoje ime i prezime i broj telefona. Prijave primamo još danas.

Više o Biciklana festu saznajte i OVDE.

bici1

Kako će izgledati Bici modna revija? Svi prijavljeni učesnici dobiće priliku da sa svojim biciklom prošetaju crvenim tepihom. Modni žiri, koji će činiti stilista magazina “Lepota i zdravlje”, urednica magazina JOY, predstavnici Biciklističke inicijative, kao i Simon Fessard, holandski stručnjak za biciklizam i urbanizam, izabraće finaliste. Svi finalisti na poklon će dobiti unikatne, ručno rađene odevne predmete i aksesoare: majice, torbe za bicikl, nakit, marame, bedževe, a pobednici u muškoj i ženskoj kategoriji i po dva vaučera za izlete, u vrednosti od po 2.000 dinara, koje poklanja turistička agencija “Magelan”.

bici4

Podsećamo! Želimo da pokažemo da je bicikl prevozno sredstvo, a ne samo sportski rikvizit te da ga možemo voziti u suknji, štiklama, skockani… Iskoristite kao inspiraciju modni editorijal iz septembarskog broja magazina “Lepota i zdravlje”, a ideje za autfite sasvim sigurno ćete pronaći i u ovoj foto-galeriji

bici3

Tagovi: