Princeza Katarina kao sav normalan svet

by | jul 28, 2015

Da život jedne Princeze ne čine samo glamurozne haljine, balovi, posluga i palate svojim životom dokazuje i Princeza Katarina Karađorđević. Pored izuzetno aktivnog humanitarnog rada kojim je okupirana većim delom dana, Princeza Katarina nalazi vremena i da bude dobra supruga, majka i domaćića.

6m

Njen suprug Prestolonaslednik Aleksandar objavio je danas na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici fotografije Princeze Katarine na kojima se vidi kako ona kupuje voće i povrće na pijaci.

2m

Svaki put kad se vraćamo iz posete Topoli i Oplencu moja supruga Princeza Katarina ne propušta priliku da svrati do lokalnih prodavaca voća i povrća, razgovara sa njima i pazari najkvalitetnije plodove koje su oni sami uzgajili. Vredne ruke naših domaćina i plodna srpska zemlja daju najbolje i najzdravije voće i povrće” istakao je Prestolonaslednik Aleksandar u opisu fotografija na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

5m

Prestolonaslednik Aleksandar proslavio je prošlog vikenda svoj 70. rođendan glamuroznom trodnevnom proslavom koju je u njegovu čast organizovala Princeza Katarina a kojoj su prisusutvovale brojne krunisane glave i članovi Kraljevskih porodica iz celog sveta. Sudeći po fotografijama Princezi Katarini nije predstavljalo problem da se sedam dana nakon druženja sa svetskom aristokratijom druži i sa lokalnim prodavcima na pijaci. Princeza Katarina je savršen dokaz da su veliki ljudi zapravo najjednostavniji i najskromniji.

3m

Tagovi: