Pro-Femina 2014! Anketa: Beograđanke se „pale“ na Crnogorce, Zagrepčanke na Dalmatince, Bosanke verne Hercegovcima, a Makedonke „padaju“ na Beograđane!

by | mart 31, 2014

pf-cover

Na regionalnoj konferenciji „Pro-Femina 2014“ koju magazin „Lepota i zdravlje“ organizuje 3. aprila u hotelu Hyatt Regency pričaće se o temama koje će nas navesti da se zamislimo, zabrinemo, nasmejemo, da budemo kritični i samokritični, da uporedimo navike i stavove…

Poslednji, po mišljenju mnogih, i najinteresantniji panel zove se „Region u krevetu: Između stereotipa i stvarnosti“. Sa Duškom Jovanić, koja će voditi ovaj panel, na pitanje koliko i dalje privlačimo jedni druge posle 20 godina pokušaće da odgovore Vedrana Rudan, Marina Krleža, Branko Rosić, Helena Mihić, Nichim Izazvan i Helena Roza.

Čitateljke „Lepote i zdravlja“ odgovorile su na ovo pitanje i pre 3. aprila: u anketi na četiri regionalna L&Z portala učestvovalo je preko 1000 žena! Beograđanke, Bosanke, Zagrepčanke i Makedonke rekle su ko su najprivlačniji muškarci za njih, rezultati su pokazali da se mnogo toga promenilo za poslednjih 20 godina.

Beograđanke „padaju“ na đetiće!

Crnogorac1

Dame iz glavnog grada Srbije ubedljivo „padaju“ na đetiće! Dalmatinski „galebovi“, koji su nekada bili fatalni za Beograđanke, nalaze se na trećem mestu, ispred njih su Bosanci. Na četvrtom mestu su Vojvođani, zatim slede Hercegovci, Makedonci i Krajišnici.

liz.rs

Vojvodjanin

Makedonac

Slovenac

Zagrepčanke vole Dalmatince!

Dalmatinac

Zagrepčanke, koje su nekada „padale“ na mangupski šarm Beograđana danas malu prednost daju Dalmatincima. Posle Beograđana slede Bosanci, Hercegovci, Slovenci, Makedonci i Crnogorci.

ljiz.hr

Bosanac

Bosanke verne Hercegovcima!

Hercegovac

Za Bosanke su, sudeći po anketi, fatalni Hercegovci, Beograđani i Dalmatinci su skoro podjednako privlačni, slede Krajišnici i Vojvođani, dok Kosovari nisu dobili nijedan glas!

ljiz.ba

Krajisnik

Beograđani fatalni za Makedonke!

Beogradjanin

Makedonke se ubedljivo „lože“ na Beograđane, posle njih slede Crnogorci, Dalmatinci, Kosovari, Bosanci i Hercegovci dok Slovence uopšte ne smatraju privlačnima.

ubavina.mk

Detaljan program konferencije „Pro-Femina 2014“ pogledajte OVDE.

Autor: Life Content

Tagovi: