PRO.PR konferencija ove godine u Malinskoj, na ostrvu Krk

by | mart 30, 2015

Ovogodišnja 13. PRO.PR konferencija održaće se u Malinskoj, na ostrvu Krk
Hotel Malin_atrium
Najpoznatija regionalna konferencija za komunikacijski i brend menadžment ove godine održaće se u Malinskoj na ostrvu Krk od 22. do 25. aprila. Organizator PRO.PR konferencije je agencija za komunikacijski menadžment „Apriori World“ iz Zagreba.

Ovogodišnji program konferencije obilježiće 14 predavanja i 3 panel diskusije na kojima će vodeći stručnjaci s područja komunikacijskog menadžmenta predstaviti svoja znanja i iskustva na području upravljanja komunikacijama te prikazati nove modele komuniciranja.

Program konferencije napravljen je s ciljem da se učesnicima omogući pristup kvalitetnom sadržaju, novim informacijama, savetima priznatih stručnjaka te da se podstakne razena znanja kako bi poslovanje na području komunikacija postalo što konkurentnije.

Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji biće Ranko Jelača, direktor marketinga „Atlantic grupe“, Sean Larkins, zamenik upravnika državnog komunikacijskog ureda britanskog premijera, Ömer Sengüler, izvršni direktor agencije „Magic brands“, Lana Jugo, voditeljka korporativnih komunikacija „Lidl“ Hrvatska, Xenia Rheizevska, voditeljka ureda za štampu, marketing i komunikacije organizacijskog odbora za Sochi 2014, Patrizia Rutigliano, direktorka odnosa s javnošću i marketinških komunikacija kompanije „SNAM“ u Italiji, te Julia Corkey i Eleri Roberts, voditelji odnosa s javnošću i kampanja u gradskom veću „Westminstera“.
Congress centre
Pregršt zanimljivih predavanja biće popraćeno panel diskusijama koje će voditi moderatori Cormac Smith, predsednik komunikacija lokalne samouprave Ujedinjenog Kraljevstva te Amela Odobašić, rukovodilac sektora za odnose s javnošću Regulatorne agencije za komunikacije BiH.

U sklopu konferencije biće održana dodela PRO.PR Awards priznanja koja su utemeljena 2012. godine kako bi se nagradili pojedinci koji su doprineli razvoju struke odnosa s javnošću. Kako je objavljeno u januaru ove godine, ukupno 20 pojedinaca iz regije i sveta dobitnici su priznanja, među kojima se ističu gđa Dubravka Jusić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, gđa Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti Ericssona Nikole Tesle, gđa Katarina Klemenc, direktorica korporativnih komunikacija Lek Sandoza, gđa Astrid Mušura Kaučič, viša savetnica u agenciji In medias res komunikacije, gđa Rosana Jankov iz Auto Moto Saveza Makedonije, g. Gábor Hegyi, ugledni mađarski komunikacijski stručnjak i vlasnik agencije Capital Communications te gđa Renate Skoff, jedna od pionirki odnosa s javnošću u Austriji.
Aperitiv bar_terrace
Nakon dodele nagrada, svi učesnici prisustvovaće svečanoj večeri koja će biti održana trećeg dana konferencije, u petak 24.4.2015.
Restaurant a buffet
Učesnici ovogodišnje PRO.PR konferencije biće smešteni u hotelu Malin na ostrvu Krk, gde će osim u zanimljivim predavanjima moći da uživaju u izuzetnom okruženju; netaknutom zelenilu, čistom moru i proljetnom suncu hrvatskog Jadrana, ugođaju koji nadopunjuje čaroliju učestvovanja na PRO.PR konferenciji.
Hotel Malin

foto: PR

Tagovi: