Prolećna radionica o zdravoj trudnoći „Fit i zdrava mama“

by | maj 13, 2015

Prolećna radionica o zdravoj trudnoći „Fit i zdrava mama“ pod naslovom „U susret bebi“, održaće se u subotu 16. maja 2015. godine od 10 do 14h u konferencijskoj sali hotela Zira, Ruzveltova 35. Za sve buduće mame, ali i tate, ulaz je besplatan.

slika 1

Trudnoća je najlepši period u životu jedne žene u kome je briga o sebi istovremeno i briga o budućem životu. Zdrave navike se neguju i važno je da ih mame od najranijeg perioda prenose i na svoje bebe. Cilj ovih radionica jeste adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta.

Kroz šest radionica biće pokrivene sledeće teme: psihofizička priprema za porođaj, tok trudnoće i važnost pravilne ishrane i hidratacije, matične ćelije, nega bebe, psihološka priprema roditelja za susret sa bebom, povezivanje s bebom kroz dodir i masažu, i homeopatski lekovi za mamu i bebu.

Slika 2

Ove radionice se održavaju od 2011. godine, a njihove autorke sa ponosom ističu da su prvo nezavisno udruženje koje, potpuno samostalno, dvaput godišnje (u maju i novembru) organizuje ovaj događaj.

Predavači na, devetoj po redu, radionici će biti:

10-11h: Prim. dr Aleksandra Mladenović – specijalista ginekologije i akušerstva
11-11.30h: Anka Marjanović – psiholog
11.30-12h: Vms Dušica Dišić – babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge
12-13h: Dr Jasna Đorović – neonatolog, specijalista pedijatrije
13-13.30h: Tamara Dragović – IAIM instruktor
13.30-14h: Dr Jovana Đorđević i Dr Nevena Mićanović, doktori medicine, homeopate i Bahovi terapeuti.

Slika 4

Ulaz je besplatan za sve zainteresovane.

Više o ovoj radionici možete pogledati OVDE.

Tagovi: