Promovisane Uspavanke za male Zvezdaše

by | maj 28, 2013

Uoči 29. maja i obeležavanja godišnjice kada je Zvezda u Bariju, pobedivši Olimpik iz Marseja, postala Evropski prvak, FK Crvena zvezda predstavila je projekat “Uspavanke za male Zvezdaše”, u Red Cafeu na Marakani. Projekat čine CD na kojem se nalazi sedam dečjih pesama, kao i slikovnica koju krase ilustracije i tekstovi uspavanki.

Zvezda

Uspavanke su otpevali Bora Đorđević, Inspektor Blaža, Bane Vidaković, Ivan Zeljković, Nikola Demonja, Milica Babić, Vuk Rosandić, kao i specijalni gost Dule Savić uz pratnju dečijeg hora “Vitlejemska Zvezda”.

Direktor marketinga FK Crvena zvezda Goran Broćić, sa svojim saradnicima već je pokrenuo nekoliko akcija namenjenih najmladjim Zvezdašima, tako da su “Uspavanke za male Zvezdaše” samo nastavak stretegije poklanjanja pažnje najmlađima.

Na projekte kao sto su “Moja prva utakimica”, “Đački jug”, i sezonske karte na kojima roditelji mogu da uvedu svoju decu na stadion, nadovezao se i projekat dečijih uspavanki. Kada smo čuli za ideju nije nam dugo trebalo da je i realizujemo. Crvena zvezda je jako ponosna na ovaj projekat, a verujem da će u uspavankama uživati podjednako kako deca, tako i njihovi roditelji“, istakao je Broćić.

Autor projekta Ninko Kresojević na ideju o CD-u sa dečjim pesmama došao je uspavljujući svog bratanca Ognjena pevajući mu pesme o najtrofejnijem sportskom klubu.

Najlepse i najnežnije crveno-bele uspavanke namenjene su najmlađim Zvezdašima, onima koji tek treba da pune tribine naše Marakane. Pored dečjih pesama, ljubav koja se ne uči, vec stiče rođenjem, ljubav prema našoj Zvezdi, sadržana je u dečijoj slikovnici koja će slikom i rečju zauvek ostati u sećanju Vašeg deteta i od najranijeg detinjstva pokazati mu pravi put i ono što svi već znamo- ZVEZDA JE ŽIVOT!”- rekao je Ninko.

Promociji je prisustvovao veliki broj mališana, koji su uz zvuke veselih melodija uspavanki uživali u druženju sa svojim idolima, kao i oni najmlađi koji će upravo uz ove pesme napraviti i svoje prve korake.

Uspavanke se mogu naći na prodajnim mestima: “Red Star Shopovi”, “Corner shopovi”,”Just a moment”, Minut 2”, “Dereta”, “Srpska književna zadruga”, Book store”, “Štampa sistem”, kao i preko sajta www.uspavanke.com i zvaničnog Zvezdinog sajta.

Tagovi: