Pronađite lični mir: Četvrti „Love & Spirit“ festival

by | novembar 19, 2015

Četvrti po redu „Love & Spirit“ festival održaće se od 26. do 29. novembra, u prijatnom ambijentu Udruženja književnika Srbije „Guarnerius“ u Beogradu, te i u Joga Hipokrat Studiju, 29. novembra u Novom Sadu. Svečano otvaranje “Love & Spirit of India” u Beogradu, na pomenutoj destinaciji, zakazano je za 26. novembar u 18 časova.

Foto: PR

Foto: PR

Festival je osmišljen kao festival duhovnosti i duhovnih praksi naroda sveta. Činjenica je da se planeta ponovo okreće duhovnosti i širenju svesti kao prirodnom sledu evolucije posle ere vladavine materijalizma, a učesnici „Love & Spirit“ festivala imaće priliku da se upozanaju sa izuzetno važnim temama za duhovni razvoj, i dobiju smernice za pronalaženje ličnog mira, neophodnog u ovom vrtoglavom tempu života.

Četvrtak, 26. novembar

18-20h – “Partnerstvo, seksualnost, erotika, spirtiualnost”, Vlado Ilić
Profesor jezika i komunikacija, sistemski terapeut, učitelj poretka
ljubavi, živi u Nemačkoj, www.orderoflove.com
– Seksualnost je osnova celokupnog života. Rezultat modernih tehnologija i takozvani savremeni pogled na svet i život doveli su nas do toga da živimo u vremenu pripitomljene seksualnosti. Mi smo je ukrotili i od silovite bujice tako napravili kanal kojim voda gotovo da više i ne teče, jer hoćemo potpuno da je držimo pod kontrolom. Time smo je, naravno, sasvim lišili kako njene veličine, tako i njenih posledica. Kako poretkom ljubavi ponovo probuditi i živeti seksualnost u punoj snazi?

20-22h – “Šamanizam modernog doba“, Mateja Tomšič Akengen
Šamanka, IFA sveštenica, terapeut nehipnotičke regresije i NLP instruktorka, živi u Sloveniji. www.samanizam.com
– Šamanizam modernog doba – radionica za aktivaciju naše unutrašnje snage i unutrašnjeg balansa. Šamanizmom gledamo kao mudrosti iz starih vremena ali se njegovi principi primenjuju i u moderno doba. Predstavlja holistički način razumevanja čoveka, prirode i života u celini, njegovu duboku psihologiju i njenu povezanost s dušom. Na taj način, šamanizam, pokušava da razume svakog individualnog čoveka i podrži ga na njegovom putu. Na radionici Mateja Tomšič Akengen če voditi učesnike kroz tranformacijske procese u podsvesnom, tehnikama kao što su terapeutski trans, vraćanje delova duše, Holografsko inscjeljivanje časovne linije, te novijim tehnikama, koje kombinuju stara znanja sa modernim pristupom, kao što je NLP i drugi.

U sklopu festivala biće održane razne radionice, a cena svake radionice iznosi 1.000 dinara. Zbog ograničenog broja mesta poželjno je da se prijavite ranije na mail [email protected] ili telefonom na brojeve: 011/32-23-409, 060/63-10-891.

Više detalja o predavačima i festivalu, kao i program za ostale dane festivala možete pronaći OVDE.

Tagovi: