Prvi dan COOL SUMMER vikenda protekao u ženskom druženju i sjajnom šopingu!

by | avgust 1, 2015

Gde je moda tu su žene i šoping. Upravo tako je počeo COOL SUMMER vikend koji IMMO Outlet Centar organizuje za svoje kupce.

7

Pripreme za vizueni i modni spektakl u vidu performansa u sklopu kojeg je renomirani stislista Srđan Šveljo oblačio manekene kao žive lutke i davao savete za najbolje letnje kombinacije počeo je šminkanjem i friziranjem manekena što je izazvalo pažnju svih prisutnih.

17

Isidora Make Up i Tina Friz su pored letnjih odevnih kombinacija učinile manekene atraktivnim pa su se posetioci rado fotografisali sa njima. Manekeni su nosili odevne kombinacije brendova Ivko, Luna, Benetton, Extreme Intimo, Legend WW, Springfield, Atrativo, Beosport, Sport Vison i Sportina Outlet.

1

Vesna Dedić i dr Lea Imširagić došle su ranije da bi i same uživale u ponudi IMMO Outlet Centra a onda je usledilo fotografisanje i druženje sa fanovima u sklopu aktivacije CELEBRITY CHAT. Jelica Greganović se takođe družila sa ljubiteljima njenih knjiga u sklopu aktivacije BOOK TALK. Jelica je uz limunadu rado razgovarala, potpisivala knjige i fotografisala se sa njima.

6

Danas od 18 do 21 sat posetioce očekuje porodični kviz, upoznavanje sa youtube zvezadama i gejmerima kao i druženje sa Žarkom Jokanovićem.

2

3

8

10

4

5

11

13

14

15

16

18

19

20

21

22

23

24

25

Tagovi: