Srpske misice počele pripeme u Porto Carrasu

by | septembar 20, 2013

Dvadeset i četiri devojke koje se takmiče za laskavu titulu Miss Srbije 2013 doputovale su u mondensko grčko letovalište Porto Carras gde će imati prvi deo priprema.

1

Nakon ugodnog putovanja, srpske lepotice stigle su u petak popodne u čuveni rizort gde će provesti narednih deset dana fotografišući se za kataloge i spremajući koreografiju za finalno takmičenje. S obzirom na to da ih je u Grčkoj dočekalo sunčano vreme, naše devojke su jedva dočekale da uživaju na plaži ispred hotela Meliton, jer ih već od sutra očekuju brojne intelektualne radionice i razni programi.

Takmičarke će vežbati pod budnim okom Dr Feelgooda i učitelja scenskog pokreta, neverbalne komunikacije i Tai Chi vežbi Draga Vulinovića, ali i savladati osnovne tehnike tenisa u koje će ih uvesti instruktor split metode Mili Veljković.

2

Tema ovogodišnjih priprema je ekologija, tako da će brojne radionice i predavanja biti posvećene upravo zaštiti životne sredine i razvoju ekološke svesti, a o veštini lepog govora devojke će učiti od Jovanke Atanacković, višestruke pobednice na poznatim takmičenjima u besedništvu.

Art direktor i akademski slikar Nebojša Pilipović Pilo zajedno sa šefom fotografa Dragoslavom Ulićem, šminkerkom Danijelom Vardom iz Balkan media tima i frizerkom Snežanom Sunajac ispred studia Aleksa la Vie, učiniće da devojke zablistaju na fotografijama, dok će ih koreograf Nataša Tutorov podučiti kako da se ponašaju na pisti.

4

„Sigurna sam da će i ove pripreme biti veoma uspešne i da će sve devojke naučiti kako da na najbolji način predstavljaju našu zemlju, kao i da će im ljubaznost naših grčkih domaćina ostati dugo u sećanju“, kaže predsednica Miss Yu kompanije Vesna de Vinča.

5

Naše lepotice će posle boravka u Grčkoj nastaviti pripreme na jednoj od srpskih planina gde će boraviti do 8. oktobra, a finalni izbor za Miss Srbije 2013 održaće se 15. oktobra u Beogradu uz direktan prenos na TV Pink.

Tagovi: