Always i Marija Savić Srećković: Pogled na život iz drugačije perspektive

by | avgust 8, 2014

Always cas joge 3

Da li ste znali da žene gube pet dana mesečno tokom onih “delikatnih” dana ? Kako? One se odriču svojih omiljenih aktivnosti u domenu sporta, mode i njihovog društvenog života. Zbog toga su Always i fitnes instruktor Marija Srećković Savić pokazali ženama kako da istraže svet iz drugačije perspektive i žive svoj život bez ograničenja.

Always cas joge 2

Žene su aktivnije nego ikad i u potpunosti okrenute naopačke sa svim stvarima koje imaju da obave. One nemaju vremena da uspore tokom njihovih ciklusa, tako da im je potrebna zaštita da bi nastavile sa aktivnim stilom života, čak i sa svojim vežbama.

Nema razloga za izbegavanje fizičke aktivnosti tokom ciklusa. Danas smo pokazali da postoje prilogođene vežbe koje mogu pružiti pozitivno stanje organizma čak i tokom tih dana. Sa Always Ultra ulošcima osećamo se komforno i zaštićeno, čak i okrenute naopačke, pa briga o curenju ne bi trebalo da bude prepreka. To je samo naše stanje uma da mislimo da nismo u mogućnosti i dovoljno jake, a zapravo jesmo! To je ono što ja želim da pokažem kao fitnes trener i svojim sopstvenim primerom“ , kaže Marija Srećković Savić, fitnes šampionka i instruktor.

Marija Savic Sreckovic-fitnes sampionka i instruktor

Ovo je trenutak kada nastupa Always Ultra. Dizajniran za modernu ženu – to je uložak koji odoleva dnevnim životnim izazovima bez obzira na to šta nameravate.

Iz svakog ugla, čak i naopačke, Always Ultra ulošci ti pruža komfor i zaštitu. Svi ulošci u Always Ultra asortimanu imaju uložak nalik na pamuk, mekan pri dodiru, koji ima više jastučića i bolje fleksibilno prijanjanje. Zahvaljujući superiornoj zaštiti od curenja Alwaysa Ultra uloška, možeš iskusiti život iz drugačije perspektive, čak i ako si okrenuta naopačke.

Always cas joge

Tagovi: