„Aqua Viva oaza podrške“ ovog vikenda na Adi Ciganliji

by | septembar 6, 2013

Brend Aqua Viva, u okviru kompanije Knjaz Miloš, pokrenuo je kampanju pod nazivom „Aqua Viva oaza podrške“ sa ciljem da na jedan drugačiji i proaktivan način promoviše važnost podrške koju porodica treba da nam pruži kako bismo na najbolji način prepoznali naše talente i dostigli ciljeve.

aqua viva strand

Svi Beograđani koji u nedelju 8. septembra posete popularno beogradsko kupalište Adu Ciganliju od 11 do 18 sati postaće deo „Aqua Viva oaze podrške“, i imaće priliku da nauče nešto o pravilnoj rehidrataciji i ishrani, kao i o važnosti redovne fizičke aktivnosti.

Aqua Viva Oaza podrške, koja će svoje aktivnosti posetiocima nuditi širom Srbije, startovala je prošlog vikenda u Novom Sadu, tačnije na popularnom kupalištu Štrand, a predstojećeg vikenda nas očekuje u prestonici.

Aqua Viva će svim Beograđanima ponuditi niz različitih aktivnosti u prirodi poput joge, pilatesa, tenisa i badmintona, kao i školicu rolera, vožnje bicikla, mini predavanja za decu, a sve to uz pomoć stručnog tima animatora i trenera iz dr Feelgod tima.

Budite deo Aqua Viva oaze podrške u Beogradu na Adi Ciganliji od 11 do 18 časova!

Tagovi: