Čuveni srpski maneken prvi put u domaćoj reklami

by | februar 13, 2014

Andrija Bikić, zaštitno lice najprestižnijih svetskih modnih brendova, premijerno je u Srbiji stao pred kamere za potrebe nove Grand Aroma kampanje. Najnovija reklama prati Grand Aroma tradiciju saradnje sa top modelima pod iskusnim rediteljskim okom Igora Kušića, koji je između ostalog za isti brend režirao i čuvenu reklamu sa Telmom Santos iz 2004.

grand

Kao jedan od naših najboljih muških modela, Andrija radi za najveće svetske agencije, poput agencije „Ford“ u Njujorku, a u novoj reklami je pokazao i da čini idealan par sa Grand Aroma ženom, manekenkom Jovanom Prosenik.

Odlično sam se proveo na snimanju, vrlo je inspirativno uživeti se u nove uloge, kao u ovom slučaju kendo borca, a ni uloga fotografa u reklami mi nije uopšte strana jer se i sam pomalo bavim fotografijom“ kaze Andrija, prepuštajući fokus objektiva ženi koja osvaja.

Andrijina karijera se uspešno razvija već više od 10 godina, u toku kojih je radio za prestižne modne kuće: Dolce&Gabbana, Bottega Veneta, Carlo Pignatelli, Strellson, Bugatti, Boggi, Perry Ellis, Smalto, Sephora i mnoge druge, a često se može videti u TV reklamama za Garnier i L’Oreal iz Pariza.

Pogledajte spot i uživajte.

Tagovi: