Dance vs Floods: Humanitarni plesni performans u Novom Sadu

by | maj 27, 2014

Humanitarni plesni performans pod nazivom “Dance vs Floods” (Plesom protiv poplava) okupiće brojne novosadske i beogradske plesne škole u sredu, 28 maja u 17 sati, na platou Hale Spens u Novom Sadu.

Dance vs Floods 1

Mnoštvo zabavnih plesnih kategorija ima za cilj da okupi veliki broj ljubitelja plesa i građana koji će svojim donacijama pomoći brojnim porodicama ugroženim u poplavama koje su zadesile našu zemlju. Publiku očekuje uživanje u soul train line-u (plesne kolone kroz koje pojedinačno jedan za drugim mogu da plešu svi, pa čak i publika), cypherima (plesni krug) i zabavnom druženju.

Ideju da kroz ples kao umetnički izraz animiraju publiku i interaktivno je uključe u humanitarni događaj osmislio je naš istaknuti plesač Miroslav Balog (bboy Goofy) a u svemu tome podržali su ga Plesno udruženje Gruv i KIC Mladost, uz podršku Anje Stefanović (Unja Green, Reebok ambasadorka) i Nikole Baloga (DJ Mooka).

Unja Green

Unja Green

Svi zajedno obećavaju nesvakidašnji događaj i nezaboravne plesne koreografije, a pored plesnog performansa publika će imati priliku da uživa i u freestyle košarkaškim izvedbama Nemanje Blažića poznatijeg kao Tricky.

Biće organizovano prikupljanje i razvrstavanje donacija, kao i fotografisanje koje će se “plaćati” SMS-om 1003 za žrtve poplava.

Tagovi: