Dečko ajde oladi… uz Jana Ice Tea!

by | jul 29, 2014

Vreli letnji dani, idealni su za Jana Ice Tea, osvežavajući bezalkoholni negazirani napitak, koji se puni na bazi vode Jana uz dodatak biljnih ekstrakata, prirodnih aroma i voćnog soka.

Jana_ledenicaj_0,5l

Do sada ste već sigurno primetili reklamni spot za Jana Ice Tea u kojem će mnogi mladići i devojke prepoznati uobičajenu letnju situaciju – momak na interesantan način pokušava da osvoji devojku koja mu se sviđa. Ali, ponekad, kao u reklami, neplanirano nastupe odvažne devojke koje imaju “adut u ruci“ zbog koga mladići bez dvoumljenja, uz osmeh, odlaze sa devojkom čiji adut je upravo Jana Ice Tea. U reklamnom spotu momak se osvežava ovim ukusnim napitkom uz poruku – Oladi i ti…Jana Ice Tea!

Lako pamtljiv refren “Dečko ajde oladi“ uz reči pesme “oladi“ i “vruć je dan“ impliciraju da će našu žeđ najbolje utoliti ovaj osvežavajući ledeni napitak. Osnovna karakeristika ledenih čajeva je pružanje osveženja uz istovremeno uživanje u slatkasto-voćnim ukusima, a s obzirom da leti ljudi dodatno paze na dnevni unos kalorija, sigurno će ih razveseliti činjenica kako Jana Ice Tea breskva sadrži svega 20 kalorija u 100 ml napitka. Pored ukusa breskve u Jana Ice Tea paleti možete pronaći i ukuse: šumsko voće-brusnica i limun.

Tagovi: