Đorđe Balašević: Koncert 24. maja na Kalemegdanu

by | februar 27, 2013

Popularni vojvođanski kantautor Đorđe Balašević održaće svoj prvi veliki koncert na otvorenom u Beogradu, na Kalemegdanu, 24. maja, najavio je organizator koncerta “Avalon produkcija”.

Balašević je za četiri decenije izuzetno uspešne karijere samo u Centru “Sava” održao 150 koncerata, a koncert na Kalemegdanu biće njegov najveći i prvi veliki koncert pod otvorenim nebom u Beogradu.

Višedecenijsku tradiciju rasprodatih koncerata u Centru “Sava”, posle dužeg vremena, popularni „Panonski mornar“ zameniće u Beogradu sa istorijskom lokacijom otvorenog platoa ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Na, do sada najvećem koncertu u Beogradu, koji najavljuje simboličnim sloganom „Osmeh se vratio u Beograd“, Balašević će nastupiti sa svojim bendom „Panonska mornarica“. Koncert je nazvan po pesmi „Osmeh se vratio u grad“ koju je objavio prošle godine.

Karte za koncert u velikom kalemegdanskom parku između tvrđave i Dunava biće puštene u prodaju od ponedeljka, 4. marta, širom Srbije i regiona na blagajnama “Eventima”.

Cene ulaznica su 1.990 i 2.590 dinara za parter, 3.200 dinara za 2.000 ulaznica u fan pitu ispred bine dok će cene ulaznica za tribine i VIP zonu biće naknadno saopštene.

Izvor: Tanjug

Tagovi: