Imlek organizovao Bello organic školski čas na farmi

by | april 12, 2014

Kompanija Imlek organizovala je juče „Bello organic školski čas na farmi“ tokom kojeg su se mali školarci, kroz igru i zabavu, upoznali sa organskom proizvodnjom mleka i odgojem krava na jedinoj sertifikovanoj organskoj farmi u našoj zemlji „Global seed“ u Čurugu.

animatori Bule Goncic i Acim sa školarcima

„Želja kompanije Imlek bila je da edukuje male potrošače šta je organski proizvod, kako da ga prepoznaju i koliko je on značajan za opšte stanje našeg organizma ali i očuvanje prirode“, poručio je generalni direktor Imleka Srđan Popović. On je, u ime Imleka, uručio mališanima diplome za uspešno pohađanje časa o organskoj proizvodnji mleka.

Za dobru atmosferu i druženje sa kravicama, ali i pažljivo praćenje „nastave“ bili su zaduženi glumac Svetislav Bule Goncić i njegov drugar Aćim.

deca maze tek rodjeno tele

deca su se najviše oduševila teladima

Farma „Global seed“ u Čurugu jedina u našoj zemlji poseduje sve potrebne sertifikate za organsku proizvodnju mleka u skladu sa standardima koje propisuje EU. Zahvaljujući tome, ona snabdeva kompaniju Imlek sa oko 17.000 litara vrhunskog organskog mleka dnevno.

deca urucuju poklon slikudirektoru marketinga Imleka Srdanu Popovicu

skolarci sa diplomama kompanije Imlek

kravice vole kad im decapevaju

„Bello organic“ proizvodi kompanije Imlek su prvi 100 odsto organski proizvodi od mleka na srpskom tržištu. Nastaju od sirovog mleka vrhunskog kvaliteta proizvedenog na jedinoj domaćoj sertifikovanoj organskoj farmi u Čurugu.

Ponuda „Bello organic“ proizvoda ovih dana obogaćena je Bello organic jagoda voćnim jogurtom i Bello organic sirnim namazom, pored već postojećih Bello organic svežeg i dugotrajnog mleka, jogurta, belog sira, kisele pavlake i kiselog mleka.

Tagovi: