Junski ženski dan: Dobro došle na „Chill.Out Mrdaonicu“

by | jun 28, 2013

U okviru programa „Ženski dan“, sutra će se u Kulturnom centru REX, u Beogradu (Jevrejska 16) održati radionica plesa i pokreta „Chill.Out Mrdaonica“. Program će trajati 15-18 sati.

Mrdaonica

Ženski dan je otpočeo pre šest godina i do sada je u ovom programu učestvovalo preko 40 učiteljica, koje su prenosile svoja znanja i veštine.

Ovoga puta, učiteljica će biti Vera Erac, psihološkinja, praktičarka primenjenog pozorišta i performerka koja od 2004. razvija sopstvenu praksu u radu sa različitim grupama ljudi, baziranu na korišćenju performansa, pokreta, plesa i primenjenog pozorišta kao univerzalnog sredstva za lični i socijalni razvoj.

Mrdaonica kroz koju će vas Vera voditi biće vaše vreme za odmaranje, istraživanje i meditaciju u pokretu. Tu možete biti i nežni i divlji, možete biti ono što jeste i otkriti šta sve tek možete postati.

Rad se zasniva na kombinovanju slobodnog plesa, teatra pokreta i improvizacije. Glavni izvori inspiracije su Miranda Tafnel i Ples 5 ritmova Gabriele Rot.

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene! Nije posebna nikakva posebna prijava za učešće u radionici – samo dođite i obucite se u nešto u čemu će vam biti udobno da mrdate! Možete povesti i decu, a o svim drugim eventualnim potrebama samo nas obavestite unapred da bismo mogle da vas podržimo na odgovarajući način.

U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i … puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga!

Ženski dan traje zahvaljujući podršci fondacije Rekonstrukcija Ženski fond i Kulturnog centra Rex.

Tagovi: