Life Product: Lice bez bora i život bez stresa!

by | septembar 18, 2013

U okviru manifestacije Lady Fair, ispred TC Ušće, kompanija „LIFE PRODUCT“ promovisala je proizvode posebne po izuzetnom kvalitetu i činjenici da ih koriste mnoge poznate ličnost: pevač Bojan Bjelić kao i njegova koleginica Darija Stanojević, zatim  voditeljka RTS-a Kristina Radenković, voditeljka TV Pinka Dušica Miljuš,  kao i Dr Feelgood.

DSC_9998

DSC_0010

Lea Kiš bila je iskrena prema i otkrila tajnu negovane kože bez bora: „Moram da budem iskrena i da kažem da sam ja koristila Dermyn serum i pre nego što se pojavio na tržištu Srbije, prijateljica mi je donosila iz Švedske. Firma LIFE PRODUCT je prepoznala kvalitet i dogovorili smo se da ga plasiramo i kod nas. Veliko mi je zadovoljstvo što u moru proizvoda našim damama preporučujemo isključivo kvalitet. Dermyn aktive serum je patentirao Švedski kraljevski institut za medicinu, koji inače dodeljuje Nobelovu nagradu za medicinu. Osnova je biljna, nema hijeluron, kao ni druge jake sastojke koji mogu izazvati alergije a rezultati su fenomenalni – zategnuta koža bez bora. Naglasila bih da je poseban po tome što podiže jagodice, uglove usana, opuštene očne kapke,opuštene obraze.“

STRESS CONTROL je drugi preparat firme LIFE PRODUCT, na biljnoj bazi, isključivo sadrži biljke sa naših prostora i pomaže kod neutralisanja posledica stresa, uznemirenosti i nesanice.

Tagovi: