Počela prodaja ulaznica za koncert grupe „Incognito“

by | septembar 17, 2013

Predvodnici acid jazz scene, grupa Incognito, nastupiće u Domu sindikata 19. oktobra, u organizaciji “My Way” koncertne agencije. Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara.

!Incognito2012-Casual-lrg

Incognito je bend koji ima izvanrednu interakciju sa publikom, a u Beograd dolaze sa jedanaestočlanim bendom koji uključuje i pevačicu Kejti Hektor, poznatu po odličnom soul glasu koja je pri tom i mentor Emeli Sande, i Vanesu Hejns, pevačicu koja je tokom svoje bogate karijere sarađivala sa Čakom Kan, Van Morisonom, Anastasijom i Bilijem Oušenom.

Na koncertu u Domu sindikata ovaj britanski sastav promovisaće album “Surreal”, objavljen prošle godine, za koji osnivač benda, Blui Monik, kaže da izražava osećanja i stavove na jedan poseban način. Pesmama na novom albumu članovi benda Incognito su “duboko zaronili u svoju kreativnu dušu” i napravili zvuk na koji su veoma ponosni. Većinu pesama na albumu izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama.

Incognito

Incognito su tokom 32 godine svog postojanja objavili 15 studijskih albuma, dva albuma sa nastupima uživo, pet kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova, među kojima su se izdvojili veliki hitovi: “Don’t You Worry ’bout a Thing“, „Always There“, “Still a Friend Of Mine”, “Positivity” i mnogi drugi.

Tagovi: