Predstavi nam svoje omiljeno mesto za bleju i uključi se u “TAMANICA BLEJA” konkurs!

by | maj 20, 2013

Zahvaljujući Coca-Colinom konkursu “TAMANICA BLEJA”, nikad nije bilo lakše da učiniš nešto lepo za mesto u kom živiš, kao i lokaciju na kojoj voliš da provodiš vreme sa svojim prijateljima.

1

Sigurno imaš makar jedno mesto gde voliš da provodiš vreme sa ljudima do kojih ti je stalo, dok čekate da počne čas u školi, dok se opuštate za vikend, dok uživate u sunčanim danima…Želimo da to mesto podeliš s nama! Pošalji nam svoju fotku tvog omiljenog mesta za bleju i kratak komentar, a novi kreativni direktor Coca-Cole, Marko Savić, odabraće tri pobednika koji osvajaju Tamanica klupu za park ispred svoje zgrade! A učestovati je baš lako – potreban je samo minut tvog vremena!

2

Pošalji nam svoju fotku sa mesta gde provodiš puno vremena s prijateljima i ukratko nam napiši zašto baš ti treba da osvojiš postavljanje klupe! Fotku objavljuješ na našoj Facebook stranici. Nakon toga, ostaje da sačekaš i vidiš da li je baš tvoj predlog za konkurs pobednički! Nagradni konkurs otvoren je od 3. maja i traje do 9. juna ove godine!

NAPOMENA: Konkurs se odnosi samo na teritoriju Srbije!

Tagovi: