Predstavi nam svoje omiljeno mesto za bleju i uključi se u “TAMANICA BLEJA” konkurs!

by | maj 27, 2013

Zahvaljujući Coca-Colinom konkursu “TAMANICA BLEJA”, nikad nije bilo lakše da učiniš nešto lepo za mesto u kom živiš, kao i lokaciju na kojoj voliš da provodiš vreme sa svojim prijateljima.

11

Sigurno imaš makar jedno mesto gde voliš da provodiš vreme sa ljudima do kojih ti je stalo, dok čekate da počne čas u školi, dok se opuštate za vikend, dok uživate u sunčanim danima…Želimo da to mesto podeliš s nama! Pošalji nam svoju fotku tvog omiljenog mesta za bleju i kratak komentar, a novi kreativni direktor Coca-Cole, Marko Savić, odabraće tri pobednika koji osvajaju Tamanica klupu za park ispred svoje zgrade! A učestovati je baš lako – potreban je samo minut tvog vremena!

2

Pošalji nam svoju fotku sa mesta gde provodiš puno vremena s prijateljima i ukratko nam napiši zašto baš ti treba da osvojiš postavljanje klupe! Fotku objavljuješ na našoj Facebook stranici. Nakon toga, ostaje da sačekaš i vidiš da li je baš tvoj predlog za konkurs pobednički! Nagradni konkurs otvoren je od 3. maja i traje do 9. juna ove godine!

NAPOMENA: Konkurs se odnosi samo na teritoriju Srbije!

Tagovi: