Priključite se: „Joga dani dobrih dela“ u Beogradu

by | maj 10, 2013

Akcija „Joga dani dobrih dela“ održaće se u 12. maja u Srbiji četvrtu godinu zaredom, u organizaciji Joga saveza Srbija, koji poziva sve građane da u nedelju dođu i vežbaju jogu.

joga

U 33 grada Srbije sertifikovani instruktori joge besplatno će voditi časove od maja do septembra meseca. U Beogradu će se voditi besplatni časovi na Adi u Joga parku, svake nedelje, sa početkom u 18 časova. Tim dobrim primerom jogini će pozvati i druge građane Srbije da učine neko dobro delo.

Centralna manifestacija će se održati u Beogradu 12. Maja u 12 časova u ulici Kneza Mihajila (ispred beogradskog kulturnog centra). Joga instruktori će u beloj garderobi održati kratak joga serijal pod nazivom Pozdrav Suncu. Time će oni i simbolično podsetiti građane da je i malo dobro delo veliki doprinos.

Dobro delo se može učiniti partneru u porodici, ukućanima, među komšijama, na poslu. Oni koji mogu treba da se podsete da će njihova i mala finansijska pomoć biti od velike koristi onima kojima je neophodna. Joga savez neće prikupljati sredstva niti priloge već će direktno upućivati darodavce da sami i neposredno učine dobro delo.

Pokrovitelj akcije je Evropska joga federacija. Pogledajte kako je bilo prošle godine:

Tagovi: