Provedite 8. mart uz Doris Dragović u Novom Sadu

by | februar 26, 2014

Posle odličnog nastupa u Kombank Areni, Doris Dragović je spremna da svim damama, bez ili sa jačim polovinama, priredi veče prepuno dobre muzike, energije i provoda na osmomartovskom koncertu koji će se održati u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

Doris foto

I u Novom Sadu, Doris Dragović nastupiće sa velikim mešovitim horom i sjajnim solistima i muzičarima. Posebno za koncerte u Srbiji u novim aranžmanima našle su se pesme „Moram ja“, „Ja noćas umirem“ i „To“ koje Doris nije izvodila godinama.

To je bilo nešto predivno, prekrasno iskustvo, jedan susret sa ljudima koji su direktno gađali moje srce ljubavlju…svaka poruka je bila tipa: čekali smo te 20 godina”, izjavila je Doris Dragović posle koncerta u Kombank Areni.

Ulaznice u kategorijama VIP i Platinum parter po cenama od 2900 i 2500 dinara su rasprodate.

Ulaznice po cenama od 1500 i 1800 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Spensa, Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Za prvih 10 čitateljki koje se jave L&Z redakciji na mejl [email protected] Kombank Arena obezbedila je po dve ulaznice za osmomartovski koncert Doris Dragović!

Tagovi: