Romantični provod za dvoje u “Maestralu”

by | jun 12, 2013

Za sve koji žele da poslednje dane proleća provedu uz romantične zvuke talasa mora, u naručju toplog crnogorskog zaliva, hotel “Maestral” u Pržnu pripremio je neodoljivu ponudu.

Maestral

Fantastični specijal “Maestrala” traje od od 16. do 21. juna, a obuhvata pet noćenja sa doručkom, korišćenje parkinga, bazena sa đakuzijem i teretane, kao i slobodan ulaz u kazino, po ceni od 550 evra za dvoje. Ova sjajna ponuda podrazumeva i gratis boravak za dete do sedam godina.

Maestral 2_4

Bogat muzički provod uz koncerte najvećih zvezda regiona, postali su nezaobilazni u „Maestralu“, koji već godinama slovi za mesto vrhunske zabave i savršenog odmora. Ukusni kulinarski specijaliteti, prelepa plaža, kao i mogućnost da se oproba sreća u kazinu „Maestral“ na brojnim automatima i stolovima za igru, neizostavan su deo gostoprimstva jednog od najlepših crnogorskih hotela.

Beach_01

Za idealan odmor, potpuno opuštanje i unutrašnji mir, gosti na raspolaganju imaju đakuzi, četiri vrste sauna, te jedinstvenu ponudu tajlanskih masaža, ali i posebne tretmane za negu lica i tela kao i stručne konsultacije sa svetski priznatim lekarima plastične hirurgije. Vi samo treba da ponesete osmeh i povedete dragu osobu, a „Maestral“ će se pobrinuti da vaš boravak učini nezaboravnim.

Swimming pool outdoor
Swimming_pool
Paketi_jun

Foto: www.maestral.info

Tagovi: