Svako dobro: Posetite Festival zdravlja u Beogradu!

by | septembar 24, 2014

Pod sloganom „Svako dobro!” 25. i 26. septembra u Domu omladine biće održan jubilarni 10. Jesenji „Lilly apoteke” Festival zdravlja Beograd 2014.

festival zdravlja

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom…

Javnosti će se, na četiri nivoa u Domu omladine, predstaviti više od 70 izlagača. Predavanja obuhvataju više od 60 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.500 ljudi.

Zainteresovani građani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote. Na nekoliko štandova biće organizovani besplatni pregledi za građane, opšteg zdravstvenog stanja, merenje nivoa šećera u krvi, pritiska, zuba i bodi mas indeks.

Na štandu ZU Apoteka „Lilly drogeria” biće održano savetovanje o nezi kože sa kozmetičkim preparatima koje pravi ova ustnova kao i škola šminkanja, a veoma zanimljiva će biti „Hemofarmova ordinacija” gde će biti organizovani konsultativni kardiološki pregledi.

Zanimljiv će biti i „Moja kravica dečji kutak”, gde će mališani moći da crtaju i učestvuju u radionicama. Ovde će biti predstavljen i međunarodni projekat „Bolnica za medvediće, kravice i ostale drugare”, pa će mališani moći da donesu svoje omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila“.

Na jubilarnom Festivalu zdravlja veliki značaj će imati stručna akreditovana predavanja za lekare i medicinske sestre kojima će oni moći besplatno da prisustvuju i dobiju bodove za obnavljanje licence.

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja namenjeni za građane svih uzrasta, učestvovaće veliki broj dečijih sportskih klubova, biće prikazane masaže, druzenja mališana, dok će u posebnoj sali biti održavana predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, sporta, relaksacije, nege.

Ulaz je besplatan, a kompletan program festivala možete pogledati OVDE.

Foto: Branimir Spasojević

Tagovi: