Sve spremno za Pro Femina 2014: Uticajne žene iz celog regiona stižu u Beograd!

by | april 2, 2014

pro-femina

Uticajne žene iz raznih oblasti života iz celog regiona počele su da pristižu u Beograd uoči sutrašnje konferencije „Pro Femina 2014“.

Konferencija će okupiti veliki broj značajnih imena od Brankice Stanković, Mirjane Karanović, Aide Ćorović, Verana Matića, Duške Jovanić, Isidore Bjelice i Helene Ivanov iz Srbije do Vedrane Rudan i Marine Krleže iz Hrvatske. Pored njih u radu konferencije će učestvovati novinarke, modne dizajnerke, lekarke i profesionalke iz drugih oblasti i iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije.

Konferencija će se baviti različitim temama: od zamki obrazovanja i karijere na Balkanu preko panela „Bolest kao izazov – zdravlje kao cilj“ i „Food is the new fashion“ do „Wifestyle: Da li želimo da se vratimo u kuhinju“ i završnog panela „Region u krevetu: Između stereotipa i stvarnosti“.

Jasna Jovanov, direktorka Spomen zbirke Pavla Beljanskog će pričati o najvećoj srpskoj slikarki Nadeždi Petrović, Jelena Keserović, aktivistkinja Autonomnog ženskog centra o nasilju nad ženama… Za konferenciju vlada i veliko interesovanje medija – njen rad će pratiti preko 50 akreditovanih ekipa iz celog regiona.

Program konferencije možete da pogledate OVDE!

Tagovi: