U januaru nas očekuju filmovi za sve generacije

by | januar 2, 2013

Distributerska kuća MCF MegaCom Film u januaru predstaviće četiri sjajna filma, za sve generacije i ljubitelje različitih žanrova.

Kralj Pingvina 3D“, dokumentarni film o fascinantnom svetu ptica na Antarktiku, u bioskopima će se naći od 3. januara. Uzbudljiva priča o odrastanju jednog pingvina, njegovoj porodici, devojci, ali i borbi za opstanak sinhronizovana je na srpski.

Bet Midler i Bili Kristal kao staromodni baka i deka suočavaju se sa modernim unucima i vaspitnim metodama 21. veka u urnebesnoj komediji „Haos u kući – matorci dolaze“. Ova filmska zabava za celu porodicu premijerno će biti prikazana u okviru Porodičnog vikenda, 4-6. januara, u bioskopu „Cineplexx Delta City“, a na redovnom repertoaru naći će se od 10. januara.

Velika premijera filma „7 dana u Havani“, dinamičnog omnibusa u režiji sedam svetskih reditelja, zakazana je za 10. januar u Sava centru. Autentični prikaz duha glavnog grada Kube sastavljen je od sedam različitih poglavlja u kojima glumi i naš poznati reditelj Emir Kusturica.

Film „Lorens, u svakom slučaju“ koji je publika mogla premijerno da pogleda na 18. Festivalu autorskog filma na bioskopskom repertoaru će se naći od 17. januara. Nagrađivana drama Gzavijea Dolana govori o neverovatnoj ljubavi između dvoje partnera koja je stavljena na probu kada jedan od njih odluči da promeni pol.

Rat dugmića“, avantura snimljena po čuvenom romanu Luja Pergoa, u bioskope stiže 24. januara. Dok je Francuska pod nemačkom okupacijom, mladi Lebrak se suočava sa stvarnošću koja je više od dečije igre, kada upozna devojčicu čiji je život ugrožen.

Tagovi: