Uskršnje čarolije u Forum šoping centru od 14. do 18. aprila!

by | april 15, 2014

LIGHTBOX NA ULAZU - donji deo 100x160 cm

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, Forum šoping centar od 14. do 18. aprila organizuje tradicionalnu Uskršnju nedelju uz brojna sniženja, radionice, humanitarne akcije i takmičenja. Dame će moći da se takmiče u pravljenju najukusnijih jela, najmlađi posetioci da učestvuju u velikoj radionici oslikavanja uskršnjih jaja, a svi zajedno budu učesnici humanitarnih akcija.

Forum super slika

U saradnji sa Color Press Grupom, Forum organizuje takmičenje za dame iz Niša i okoline u pripremi slanih, posnih uskršnjih đakonija. Osim toga, lepše polovine moraju se potruditi da budu maštovite i kreativne i što lepše aranžiraju hranu, a četvoročlani žiri istančanog ukusa izabraće najbolje domaćice. Pobednica će biti nagrađena vaučerom od 5.000 dinara za kupovinu u radnjama Fashion&Friends, Bata ili Levi’s, dok je za drugo i treće mesto magazin „Pošalji recept“ obezbedio 7 dana boravka na Kopaoniku za dve osobe.

Tokom cele Uskršnje nedelje najmlađi posetioci će imati priliku da se oprobaju u farbanju drvenih uskršnjih jaja svakog dana od 18 – 20 časova, a pobednik će biti proglašen na Veliki petak, 18. aprila, kada će mališani praviti i oslikavati uskršnja jaja i od kartona.

Svi posetioci Foruma će u uskršnjoj nedelji biti u prilici da učestvuju i u humanitarnoj akciji prikupljanja slatkiša za mališane iz Doma za nezbrinutu decu “Duško Radović”u Nišu.

IMG_2899

Pored ove, biće organizovana i humanitarna akcija Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), od 12-18. aprila 2014, koja će svim zainteresovanim omogućiti da se informišu o radu udruženja i problemima sa kojima se roditelji dece obolele od raka suočavaju. Tokom akcije koja će trajati od 10- 18 časova svi koji žele mogu da ostave novčane priloge, a kao simboličan znak pažnje zbog pomoći oboleloj deci, dobiće licidersko srce, priveske, majice ili uskršnja jaja.

Vreme i raspored Uskršnjih akcija:

Ponedeljak 14.04 – Četvrtak 17.04 od 18h do 20h radionice za klince uz pomoć vaspitačica vrtića Eci Peci Pec, Mašti na volju, pravimo najlepša uskršnja jaja

Petak 18.04
13.30h – okupljanje domaćica i serviranje posnih jela
14 -16h – Biranje najlepših uskršnjih đakonija
16h – proglašenje Najdomaćice Niša
16-18h – Radionica za klince – Oslikavanje uskršnja jaja od kartona – Proglašenje pobednika

Popusti tokom Uskršnje nedelje u prodavnicama: Women secret, Springfield, MTS, OKAIDI, Mladinska knjiga, Glam up, SIX, S&L, Sport vision i Sport vision kids, Avanglion (Paradox Look kiosk), Computerland, Tom Tailor, Chic Chick (CCG kiosk), Oviesse, F&F, Levi’s, BATA i E-SHOP.

IMG_2896

IMG_0107

YES_8123

Tagovi: