Priča o najboljoj rukometašici sveta svih vremena

by | novembar 30, 2012

Ovo je priča o najboljoj rukometašici sveta svih vremena, o majci troje dece, supruzi i baki – o jednoj velikoj ženi! Iz pera Svetlane Vujčić, dugogodišnje prijateljice i saigračice, stigla nam je priča o Svetlani Kitić, najboljoj rukometašici sveta svih vremena.

Autorka je vešto opisala Cecin život – detinjstvo, dolazak u Beograd, klupske i reprezentativne uspehe, burne događaje iz privatnog života.

U biografiji, putem nezaboravne avanture proći ćete kroz briljantnu sporsku karijeru koja je trajala do 49. godine: osvojena 21 klupska titula, srеbro i zlato na Olimpijskim igrama u Moskvi i Los Anđеlеsu, srеbro sa SP u Južnoj Korеji, zlatna i bronzana mеdalja sa juniorskih SP; odigrane 202 utakmicе za rеprеzеntaciju, postignuto višе od 900 golova…

Na stranicama knjige smenjuju se smeh i suze, jurnjava na terenu, usponi i padovi glavne junakinje. Najzanimljiviji prizori iz života prikazani su na fotografijama uz luckaste Cecine komentare.

Knjigu Ceca – priča o Svetlani Kitić, najboljoj rukometašici sveta svih vremena izdaje Dobra knjiga

Uoči evropskog prvenstva u rukometu za žene, koje će se održati u Beogradu od 4. do 16. decembra, Dobra knjiga priprema izdanje ove knjige i na engleskom jeziku.

Tagovi: