Svetski praznični trend u Mercator Centru Beograd i Novi Sad

by | novembar 24, 2015

Danijela Bozic jelka

Po ugledu na Pariz tradiciju izložbe dizajniranih prazničnih jelki predstaviće Mercator Centar u Beogradu i Novom Sadu.

U organizaciji Serbia Fashion Week-a i magazina Hello! po prvi put će svoje jelke predstaviti dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta.

Dizajnerka Danijela Božić, jedna od učesnica, za Designers Christmas Tree kaže da je inspirisana upravo novogodišnjim sjajem bala pod maskama, sofisticiranošću i ekstravagancijom žene uz note aristokratske uzvišenosti .

Hvala Color Press Group, Serbia Fashion Week i Hello! magazinu što su me pozvali da učestvujem na ovom projektu, sa zadovoljstvom ću svoju jelku izložiti u Mercator Centru, Beograd.“

Danijela Bozic

Nakon završetka prestižne italijanske akademije za stilizovanje i dizajn Accademia Del Lusso, Danijela je izgradila veoma jasan stav prema pravcu u modi. Ženstvenost, sofisticiranost, gracioznost, i elegancija su reči koje jasno opisuju Danijelu koja svaki komad čini unikatnim. Sa kolekcijom Botanical, predstavlja se kao student na izložbi Accademia Del Lusso, a zatim i učestvuje kao dizajner na Serbia Fashion Week 2013 u Novom Sadu. Danijela takođe radi u svom Modnom ateljeu MD Nikol, što je porodični biznis, i gde čini da svaka žena izgleda zadovoljno sa njenim idejama.

Pored Danijele svoje jelke, u Mercator Centru Beogradu i Novi Sad, predstaviće poznati dizajneri iz Srbije kao što su Zvonko Marković, Bata Spasojević, Mladen Milivojević, Jovana Petković i mnogi drugi.

Tagovi: