U subotu šesti „Bazar mama preduzetnica“

by | februar 10, 2016

Pelene od bambusa, ručno pravljene čokolade, biljna kozmetika, unikatni komadni nameštaj, samo su neki od proizvoda koje će predstaviti više od 50 učesnica šestog po redu „Bazara mama preduzetnica“, u subotu, 13. februara, u atrijumu Delta City-ja.

Foto: PR

Foto: PR

U okviru Bazara, ove hrabre mame će predstaviti svoje kreativne proizvode, ali i poučne priče kako bi osnažile i druge žene da realizuju svoje ideje i pretoče inspiraciju u delo.

Foto: PR

Foto: PR

Da li postoji radna diskriminacija žena u praksi i sa kojim su se preprekama suočavale u pokretanju kompanija – neke su od tema o kojima će mame razgovarati, zahvaljujući prilici da se bolje upoznaju i međusobno umreže.

Foto: PR

Foto: PR

„Prvi put zaista radimo ono što volimo i u čemu istinski uživamo i verujemo da se to vidi i u poslovanju Zdravo Živo – prvog sirovog, veganskog restorana u Beogradu. Ako radiš posao koji voliš sa ljudima koji su ti prijatelji, ako zajedno razvijate nešto lepo, ako delite sve uspehe i probleme, to je onda dobitna kombinacija. Preduzetništvo za nas znači ostvarivanje snova, čvrsto koračanje ka cilju, samostalnost, hrabrost i nezavisnost da budete ono što jeste i radite ono što sanjate“, ističu Marina Bubonja i Irina Bulatović, dve mame koje su pokrenule projekat „Zdravo Živo“.

U organizaciji „Centra za mame“, Bazar će biti otvoren za sve zainteresovane posetice, u subotu, 13. februara, od 10 do 22 sata.

Tagovi: