Vanesa Jović pobednica „Fashion Bloger“ takmičenja

by | maj 1, 2013

Nakon mesec dana takmićenja, 100 „stajliš“ kreacija na portalu fashionbloger.rs i 11 finalista, pobednica drugog „Fashion Bloger“ takmičenja je Vanesa Jović. Drugoplasirana je bila Milana Bulatović, a na trećem mestu našla se Anđela Srejić.

fashionbloger

Modni žiri u sastavu Igor Todorović, Slađana Tesla, Simonida Ćeranić, Vanja Pantin, Tijana Ivanović iz Deichmanna, Nikola Kovačeić sa Naxi radija, prošlogodišnja pobednica Jovana Petrović, zatim Anđela Vitorović, Jelisaveta Đukanović, Marija Marković i Milica Obradović zaista je imao težak zadatak.

Takmičarke su imale samo sat vremena da osmisle stajlinge na sve tri zadate modne teme: „spajanje nespojivog“, “rockabilly” i „saturday night fever“.

Vanesa je tokom finalnog takmičenja u odabiru stajlinga u šoping centru UŠĆE najkreativnije odgovorila na sve modne zadatke i time postala nova blogerska modna ikona Srbije.

Sigurni smo da će Vanesini postovi na portalu fashionbloger.rs biti među najčitanijima i da će se brzo uklopiti u društvo naših već poznatih blogera.

Tagovi: