Vodič za noćni provod: Letnja clubbing sezona u prestonici

by | maj 22, 2015

Priredila: Ivana Ilijiniva-za-portal112

 

 

 

amsterdam

Uživali ste tokom zime u kafani Tarapana? Ne brinite, neće vam nedostajati, jer je za ovo leto spremna zamena, a to je Gradski splav Amsterdam! Prelep ambijent za dnevno opuštanje sa prijateljima, za proslave venčanja, rođendana ili drugih svečanosti, a od sledećeg vikenda i idealna lokacija za dobar provod. Otaranje je najavljeno za 28. maj a goste će zabavljati Dejan Matić.

Kliknite za nastavak teksta.

river

Splav River zadužen je za gostovanja najvećih zvezda naše estrade! Na ulazak se čeka u redu, a sezona je otvorena ove srede uz nastup Nataše Bekvalac.

time out

Ukoliko ne možete da dočekate letovanje, delić morskog provoda možete da doživite na Adi u klubu Time Out! Otvaranje je zakazano (pogađajte!) baš za 28. maj uz nastup Seke Aleksić. U ovom klubu svakog dana možete uživati uz živu svirku, osim utorkom koji je rezervisan za R’n’B žurke do jutra.

uzbuna

Otvara se večeras, nema mesta panici, samo uzbuni! Splav kafana Uzbuna će uz nastup Kristine Kuzmanovske i Bobana Radojevića otpočeti novu sezonu nezaboravnih žurki! Nalazi se na Ušću.

klub 94

U Klubu 94, o kojem smo već pisali, nastavlja se sa dobrim provodom. Večerašnji provod rezervisan je za Pure Cream R’n’B, kako kažu najbolju žurku u gradu. Mi ćemo proveriti, a vi?

kasina

I još nešto novo. Klub Kasina sprema iznenađenje za letnju sezonu Port by Community, kako najavljuju „uvod u najbolju letnju priču“. Dok se spremamo za spektakularan provod, u četvrtak, 28. maja, u ovom klubu nas očekuje nastup jednog od najdugovečnijih bendova sa Balkana, grupe Colonia. Dakle, tog datuma moraćete dobro da razmislite kuda ćete u provod.

FB_IMG_1432308561261

Beograd od sledećeg vikenda dobija novo mesto, splav Bard u kojem ćemo moći da uživamo u kafanskoj muzici. Organizatori nam poručuju da očekujemo neočekivano. Stay tuned for more information…

Tagovi: