Wash & Go: Šamponi inspirisani snagom prirode

by | novembar 17, 2015

Wash&Go šamponi su formulisani da vašoj kosi pruže 100% volumena u svakoj situaciji bez obzira na tip kose, pol i godine. Inspirisani snagom prirode i tradicionalnim recepturama, predstavljaju idealan izbor za negu kose cele porodice. Wash&Go šamponi efikasno uklanjaju sve nečistoće i višak sebuma, dok balzami dubinski hrane kosu od korena do vrha. U bogatoj ponudi šampona odaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

BLK_640x437px

Šampon i balzam sa ekstraktom francuske lavande su namenji svim tipovima kose, učiniće da vaša kosa izgleda bujno i zanosno.

Šampon i balzam na bazi biljnog koktela specijalno su formulisani za svakodnevnu negu masne kose. Šampon uklanja višak sebuma i čini da vaša kosa izgleda besprekorno čisto i negovano.

Za negu suve kose izaberite šampon na bazi ekstrakta aloe vera. Zahvaljujući izuzetnih hidratantnim svojstvima koje ima ova biljka, dubinski hidrira vlasi i čini vašu kosu svilenkasto nežnom i glatkom.

Dva specijalno formulisana šampona namenjena za negu kose muškaraca: Full&Strong – jača vlasi i čine kosu otpornijom na svakodnevna oštećenja i opadanje i šampon sa ekstraktom mentola osvežava i neguje kožu i vlasi glave, pružajući ujedno maksimalan volumen.

Wash&Go šamponi i balzami su vaš novi partner za savršenu negu različitih tipova kose, namenjeni za celu porodicu. Pronađite onaj koji zadovoljava vaše potrebe, po neverovatno pristupačnim cenama.

Tagovi: