Za ljubitelje dobre svirke: Vroom u Nišu

13.03.2012 u 19:00 časova Nema komentara

Ako ste iz Niša, ili se u subotu zadesite u ovom gradu, ne propustite da svratite u klub Feedback, gde će bend Vroom održati svoj prvi koncert sa novom postavom.

Frontmen ove grupe Marko Grujić koju uz Vanju Vukotić i njega, čine Lav Bratuša, koji je poznato po radu u grupi Darkwood Dub, kao i Nenad Paunović, klavijaturista koji sa Vroomom sarađuje u izvođenju mjuzikla “Kosa” u Ateljeu 212, najavio je sjajnu atmosferu u niškom klubu.

DJ Djashtown Queen i violinista Filip Krumes, koji su nastupali sa ovim bendom na prethodnim svirkama, podržaće ih i ovaj put, a specijalno za ovu priliku pridružiće im se i multiinstrumentalista Kristijan Vagner iz grupe Misteria Carpatica.

Publika će uživati kako u starim hitovima, tako i u pesmama sa prošlogodišnjeg albuma Input, ali i u novim stvarima koje će u Nišu biti premijerno izvedene.

Koncert počinje u 23:30, ali Vroom pozivaju sve zainteresovane da dođu ranije, jer će počastiti svoje obožavaoce besplatnom domaćom rakijom.

Nakon Niša, Vroom nastavlja seriju koncerata nastupima na Kopaoniku i Novom Sadu.  

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.