Zahuktala #UŽIVANCIJA!

by | jul 3, 2014

Divan sunačn dan, raznovrstan program i mnoštvo sveta spremnog da uživa punim plućima! Vrhunski specijaliteti, najpoznatiji svetski i domaći brendovi pića po promotivnim cenama, zabava uz rulet i Black Jack, priče o slaganju vina i hrane, predstavljanje bestseler knjiga, degustacija mediteranskih pršuta i sireva – i sve to začinjeno zvucima ciganskog svinga na koncertu „Hot Club of Belgrade”!

6photo by ivana cutura (40)

Drugi dan uživancije pokazao je da Beograđani umeju da uživaju u probranim stvarima, da mogu sami sebi da postave standarde ispod kojih se jednostavno ne ide.

Dolazak na #Uživanciju pokazao se kao najbolja stvar koja nam se desila dugo vremena unazad„, kroz smeh govore dvoje posetilaca koji su došli da saznaju nešto više o vinima, a ostali do kasno u noć!

Danas je na programu gostovanje Miše Aleksića, člana najpoznatijeg srpskog benda „Riblja čorba”, koji će od 16 sati pričati o svojoj knjizi „Live! Autobiografija”, od 17 časova Vinarija Čoka će predstaviti specijalno Kupinovo vino, od davnina poznato kao čudotvoran lek, a zatim će uslediti promocija ekskluzivnih Vučijih rakija (18 h) i priča o njihovom nastanku!

Od 19 sati na #UŽIVANCIJA STAGE izlazi „Kvartet Pepeljuga” – četiri mlade dame za sasvim posebnu muzičku uživanciju – a od 22 časa noć pripada vrhunskim hedonistima koji će uživati u najjeftinijim cenama vrhunskih konjaka na Hennessy Night Party!

Beogradski dani hedonizma održavaju se od 12 časova preko celog dana na Gabbiano Yachting Clubu kod Hotela Jugoslavija.

Ulaz na sva dešavanja je besplatan.

5photo by ivana cutura (29)

4photo by ivana cutura (6)

3photo by ivana cutura (25)

2photo by ivana cutura (10)

1photo by ivana cutura (23)

7photo by ivana cutura (38)

Foto: Ivana Čutura

Tagovi: