Categories Kultura

“Beskrajna muzika” je humanitarni koncert posvećen deci oboleloj od raka

Pridružite nam se na posebnoj muzičkoj večeri! Dođite na humanitarni koncert “Beskrajna muzika” koji je posvećen deci oboleloj od raka, a koji će se održati u ponedeljak 20.3. 2017 u 20 h u Pozorištu na Terazijama.

Foto: PR

Sredstva od prodatih karata biće donacija NURDOR – u udruženju roditelja obolele dece. Kupovinom karata napravićete human gest i uživati u muzici prvakinja beogradske Opere: SNEŽANE SAVIČIĆ SEKULIĆ, DUŠICE BIJELIĆ, ALEKSANDRE STAMENKOVIĆ GARCIA, izuzetnog MILANA SAVIĆA na saksofonu, sjajnih gitarista MLADENA PECOVIĆA i NEMANJE KANAČKOG, SONJE KALAJIĆ i tananih zvukova violine, klavirske pratnje prof. TATJANE DROBNI i uvek posebne Nevene Radivojević, soprana Vjere Adžić, viole ALEKSANDRE KURILIĆ, harmonike Aleksandra Budimira, perkusija Dušana Petrovića i kolažnom programu Srpsko – jevrejskog pevačkog društva pod vodstvom dirigenta Nebojše Cvijanovića.

Foto: PR

Izvanredna muzika, različitog porekla, stila i jezika, ali jedinstvena u svojoj lepoti i izvođenju. Vokalne i instrumentalne numere osvežene horskim deonicama i “začinjene” pratnjom klavira, gitara, harmonike, udaraljki prebaciće nas u drugu dimenziju!!

Karte se mogu kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama (svakog dana osim ponedeljka) po ceni od 1000 i 500 Rsd . NE ZABORAVITE – DAVANJE NAS ČINI BOLJIMA.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA