Borba sa rakom dojke: Voditeljka Đulijana Rančić odlučila da odstrani grudi

Borba sa rakom dojke: Voditeljka Đulijana Rančić odlučila da odstrani grudi

SHARE

Američka voditeljka Đulijana Rančić u oktobru je objavila da boluje od raka dojke, a tu je tek počela njena borba s teškom bolešću. Voditeljka je progovorila o svojoj odluci da se podvrgne dvostrukoj mastektomiji. Đulijana je vest o odlasku na operaciju objavila na matičnoj televizijskoj mreži, a uz nju je bio i njen suprug Bil. Odmah nakon operacije ona će se podvrgnuti rekonstrukciji grudi. Đulijana je objasnila i zašto je odlučila da tešku odluku podeli sa svetom.
- Želim da razbijem zablude o ovom zahvatu. Reč mastektomiji činila mi se strašnom, ali nakon što sam je istražila, shvatila sam da je postignut veliki napredak u poslednje vreme.  Rezultat može biti neverovatan. Ne samo da vam može spasiti život, nego se možete osećati zdravije i ponovo imati pozitivnu sliku o sebi. Drugo, želim sve žene da podstaknem da se brinu za zdravlje i odu na pregled - izjavila je Đulijana.
Suprug Bil u svemu joj je velika podrška.
– Rekao mi je da ga nije briga kako će mi grudi izgledati posle operacije, samo mu je važno da budem uz njega sledećih 50 godina – dodala je voditeljka.

Nema komentara

Ostavite komentar