Hali Beri: Uloga majke mi je najvažnija

Hali Beri: Uloga majke mi je najvažnija

SHARE

 

Dobitnica Oskara Hali Beri (41) progovorila je o svom teškom detinjstvu, koje je provela bez oca, kao i o svom odnosu sa kćerkicom Nalom. 

U razgovoru za magazin The Sun, Hali je ispričala da je odrastanje bez oca, koji je ostavio nju i njenu majku kada je glumica imala samo četiri godine, ostavilo velike posledice na nju.

“Mislim da je to imalo negativan uticaj na mene jer nisam imala na koga da se ugledam. Teško je priznati sebi da sam napravila neke pogrešne izbore u životu, i da sam prošla groz mnogo teških trenutaka zbog toga.”

Hali, kojia je sada verena za Olivijea Martineza, i dalje se bori za starateljstvo nad svojom četvorogodišnjom kćerkom Nalom, koju je dobila u braku sa Gabrijelom Obrijem. Glumica kaže da je naučila mnogo toga iz svojih grešaka i da je sada mnogo srećnija nego ranije.

“Bilo mi je potrebno neko vreme da shvatim neke stvari o svom životu – ko sam, kako da postanem srećna – pre nego što sam mogla da postanem onakva majka kakva želim da budem. Karijera mi je važna, ali ništa ne nadmašuje moju ulogu majke. To je najvažnija stvari koju trenutno radim.”

Izvor: Life Content

 

Nema komentara

  1. ….uffff, kako ne volim kad vi novinari pogresite takav podatak kao sto su godine neke licnosti o kojoj pisete…pa eto proverite ako ne verujete meni, Hali Beri ( koju licno zaista cenim kao glumicu ) je rodjena 1966 …..pa vi racunajte….Nikako 41 god, pre ce biti 46 …. Pozzz. Z.

Ostavite komentar