Categories Stil života

Luksuzni fitnes i spa centar Tanje Vojtehovski

Poznato televizijsko lice Tatjana Vojtehovski otvorila je u Novom Sadu otvorila Zoned Spa i Fitness centar. Ovaj vrhunski spa i fitnes centar nalazi se u jednoj od najatraktivnijih novosadskih zgrada – Zoned zgradi na Bulevaru Evrope. 

U ovom prostoru nalaze se sadržaji koji će zadovoljiti i najzahtevnijeg klijenta. Tu je sala za grupne treninge, fitnes sala, sala za masažu i sauna, a na radost mnogih tu je i bazen koji je smešten na poslednjem spratu.

Tatjana je posebnu pažnju posvetila specijalnom programu TRX koji ona svakodnevno vežba sa ličnim trenerom Dejanom Stevićem, nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije u karateu i prvakom u fitnesu.

“TRX vežbanje na nerastegljivim specijalnim gurtnama gde koristite sopstvenu težinu i otpor. Svaki dan treniram i prosto ne mogu da zamislim da propustim trening, odlično se osećam,” otkriva Tanja.

Na svečanom otvaranju modernog spa i fitnes centra, zvanice je dočekivala Tatjana u društvu svog dečka Nenada Čanka.

Članovi Tanjinog tima su goste upoznali sa sadržajem centra, poslužili šampanjcem, organskim sokovima, zdravim sendvičima i pecivom, a neke od zvanica su i probali TRX treningom, jer je Tatjana u pozivnici koju je poslala naglasila “da gosti mogu doći u opremi za vežbanje, kao i da sami znaju šta im je potrebno za bazen…”

Među gostima našle su se i Tanjine koleginice Nataša Ilić i Jelena Bačić-Alimpić, umetnica Ivana Bjelica i mnogi drugi.

Izvor: svet.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA