Categories Stil života

Novo mesto u gradu: Concept store u kome možete šopingovati, popiti kafu ili doći na branč!

Kao što ste do sada već navikli i ovog meseca smo bili u potrazi za nekim super kul novotvorenim mestom. Jedan takav lifestyle concept store našao se  u samom centru grada, u Jevremovoj 25.  Ovaj višenamenski prostor okuplja balet, modu, umetnost, arhitekturu i dizajn,  neobičnu hranu vrhunskog kvaliteta, dobro vino i ono što sve žene najviše vole – šoping. 

A post shared by Jovana (@dijanin.sin) on

Balerina Jovana Mirosavljević je idejni tvorac i vlasnica ovog jedinstvenog koncepta i novog dorćolskog kutka. Sa svojim ocem Bratislavom, koji je dizajner enterijera i nameštaja – i čiji se biro Arts&Crafts ovde nalazi već dugi niz godina – Jovana je odlučila da na ovoj adresi ujedini još nekoliko delatnosti. U isti prostor donela je posao koji je pokrenula odavno, usko vezan za njenu profesiju, a to je profesionalna uvozna baletska oprema Backstage Dance Store u kojoj se godinama unazad oblače male buduće balerine.

A post shared by Nevena V

Posetioci mogu da uživaju u produženom doručku (od 09:00 do 13:00) u vidu švedskog stola. Na meniju ćete naći sveže, neprskano voće, domaći džem od šljiva, kajsija, kao i domaći med, sveže kroasane, kuglof, a možete naručiti i tost sa avokadom.

Nakon branča možete uživati u ranoj večeri po ugledu na milanski aperitivo koji podrazumeva da gosti, za malo povišenu cenu pića, mogu da uživaju u različitim kulinarskim specijalitetima.

Pročitajte i … Top 3 “instagramične” kafeterije u Beogradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA