Categories Promo

Antiejdžing metode za vitalan život

Stručnjaci iz BelMedica znaju da je lepota ogledalo zdravlja i zato brinu o svim manifestacijama lepote. U Bel Medicu možete pronaći najkvalitetnije nehirurške, antiejdžing procedure:

BOTOX INJEKCIJE

Tretman botoxom je siguran i jednostavan nehirurški zahvat koji izvodi lekar. Kada se injekcije malih količina botoksa aplikuju pod kožu dolazi do relaksacije mišića koji učestvuje u nastajanju dinamičkih bora (kada se smejemo, ljutimo ili smo zabrinuti).

DERMALNI FILERI (materijali za punjenje i uvećanje mekog tkiva)

Glavni sastojak dermalnih filera koje koristimo je hijaluronska kiselina, vodeći filer za uvećanje mekih tkiva sa odličnim kozmetološkim rezultatima. Hijaluronskim dermalnim filerima nadoknađujemo hijalouronsku kiselinu koju je telo vremenom, sa starenjem izgubilo.

BIO-REJUVENACIJA KOŽE: BUSTERI

Busteri, ojačivači kože, su novi produkti na bazi hijaluronske kiseline koji višestruko hidriraju kožu i poboljšavaju njen kvalitet. Ne klasifikuju se ni kao filer ni kao mezoterapija, predstavljaju kombinaciju filera i mezoterapije.

HEMIJSKI PILING

Hemijski piling je procedura kojom se odstranjuju površinski, izumrli slojevi kože, čime dolazi do njenog obnavljanja.

 

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava.

PRP TERAPIJA – PLAZMA BOGATA TROMBOCITIMA

PRP je jednostavna, sigurna fiziološka procedura koja se zasniva na preradi sopstvene krvi pacijenta, kako bi se iskoristile regenerativne i zaceljujuće osobine trombocita.

„Mi u Bel Medicu se borimo protiv starenja, kako spolja tako i iznutra. Kozmetska dermatologija pruža siguran i bezbedan način tretranja kože, sa rezultatima koji su vidljivi već posle prvih tretmana“ rekla je prof. Dr Ljiljana Medenica, dermatolog. Dođite kod nas i uverite se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA