Categories Promo

Avon Care Sun linija proizvoda:Za savršen ten i kompletnu zaštitu kože od sunca!

Dolazi leto i to je vreme kada ste najviše izloženi suncu. Bilo da obavljate svakodnevne poslove ili odmarate na plaži, u ovom periodu je izuzetno važno da sačuvate kožu od štetnog delovanja UV zračenja. Rešenje za kompletnu zaštitu, negu i hidrataciju kože celog tela i lica nalazi se u liniji proizvoda kompanije Avon.

Avon Care Sun proizvodi imaju vodotoporne, brzoupijajuće formule sa SPF 30 i SPF 50 koje su bogate različitim hranjivim sastojcima, kao što su vitamin E, ekstrakt zelenog čaja i osvežavajući mentol. Oni neguju, regenerišu i hidriraju kožu pre i nakon sunčanja, održavajući preplanulost što duže i pružajući osećaj hlađenja. Uz liniju za odrasle, koja obuhvata sprejeve i losione, Avon Care Sun nudi i specijalno kreiranu paletu proizvoda sa interesantnim pink i plavim formulama za dečju kožu, koje magično nestaju nakon nanošenja i na nevidljiv način nastavljaju da štite ovaj najnežniji tip kože.

Za one koji ne praktikuju preterano izlaganje suncu, ali takođe vole preplanulu boju, Avon Care Sun je ponudio proizvode za samopotamnjivanje i isticanje tena. Ovi proizvodi sadrže beta karoten čime pospešuju prirodan proces potamnjivanja, dok zahvaljujući hidratantnim formulama doprinose nezi kože. Avon Care Sun liniju proizvoda možete pronaći u Avon brošuri koja važi od 24. maja, kao i na sajtu www.avon.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA