Categories Promo

Mark Epic ruževima intenzivirajte epic momente!

Ne znam koliko ste obraćali pažnju do sada, ali odabirom nijanse ruža, može se otkriti trenutno raspoloženje žena. Ali i više od toga. Zanimljiva je činjenica poslednjeg istraživanja Harvarda u kojem su naučnici utvrdili da odabir karmina govori i o ličnim karakteristikama žene koja ga nosi, pa su tako dame koje koriste smelu šminku smele i na poslu.

Ono što ne može da ospori nijedno istraživanje jeste da je karmin bezvremenski saveznik svakoj ženi i uz pravi odabir, dodatni aksesoari vam i neće biti potrebni.

Bilo da ruž treba da upotpuni vašu dnevnu ili večernju kombinaciju u najnovijoj Avon Mark Epic kolekciji ruževa, koja vam nudi  čak 17 različitih nijansi, sigurno ćete se pronaći.

Najnovija Avon Mark Epic kolekcija ruževa vam nudi do sada neviđene nijanse u teget i ljubičastoj boji sa kojima prosto ne možete da prođete neprimećeno. Ako se pak odlučite za nežne tonove, najnovija do sada neviđeno pigmentovana Avon Mark Epic kolekcija ruževa nudi vam širok izbor palete boja za vaš naturalni i upečatljiv look. Tu je naravno i crveni karmin sa kojim nema greške u bilo kojoj prilici, u bilo koje doba dana.

Dok razmišljate o odabiru nijansa iz Avon Mark Epic kolekcije idealnih za vaš karakter i raspoloženje, ne možemo da propustimo da pomenemo reč prajmer koja ovu marku ruža izdvaja iz mase drugih. Zahvaljujući njemu Avon Mark Epic ruževi sa punim pravom nose epitete kao što su – dugotrajnost, savršena ujednačenost i neverovatno intenzivna boja. Da, da baš ono što je potrebno svakoj ženi da zaboravi na to da li je potrebno da popravi šminku i u potpunosti se prepusti svim svojim epic momentima.

Avon Mark Epic ruževi za usne biće premijerno dostupni po ceni od 399 dinara u Avon brošuri koja važi od 18. januara do 7. februara 2018. godine, kao i na sajtu www.avon.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA