Categories Promo

Banca Intesa nagrađuje korisnike Mastercard kreditnih kartica putovanjem u Disneyland® Paris

 

Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenjivo!

Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris u godini u kojoj Disneyland® Paris proslavlja 25. godišnjicu postojanja, ukoliko u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, naprave transakciju putem On-line kupovine ili podignu novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijave se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs. Broj transakcija jednom karticom nije ograničen, a svaka transakcija se može registrovati samo jednom.

Najposećenija atrakcija u Evropi, Disneyland® Paris ove godine obeležava 25 godina od otvaranja svojih vrata posetiocima, davne 1992. godine. Od tada, pa do danas, u čarima Disneyland® Paris uživa oko 15 miliona posetilaca godišnje, kako mališana, tako i odraslih. Iako svi maštamo da se jednog dana prepustimo ovoj nezaboravnoj avanturi, tu priliku će sada imati dva dobitnika prve nagrade – paket aranžmana za četvoro pod nazivom „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenjivo!“.

Specijalno osmišljen aranžman obuhvata smeštaj u Disney’s Hotel New York®, ulaznice za Disney® Parks, VIP Fast Pass®, povratne avio karte Beograd-Pariz, kao i polisu putnog osiguranja tokom celog putovanja za sve putnike. Najsrećniji učesnici nagradne igre u navedenima paket aranžmanima će moći da uživaju u februaru ili martu 2018. godine, u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta hotela ali i želje koju budu izrazili.

Pored glavne, učesnike nagradne igre očekuje još 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.
Pobednici nagradne igre će biti izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom, u roku od 2 dana nakon završetka nagradne igre.

Disneyland® Paris jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.
*    *   *

Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,45 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od 4,9 milijarde evra, ukupnim depozitima od 3,2 milijarde evra i ukupnim plasmanima od 2,5 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini 165 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od oko 3.000 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.

Kompanija Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje korisnike kartica, finansijske institucije, trgovce, javne uprave i poslovne subjekte u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija Mastercard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama – jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MastercardNews i @MastercardRS, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA