Categories Promo

Biznis planer za uspešne žene: Zašto je važno da imamo ovakav planer?

Na kraju godine, osim što rezimiramo prethodnu, volimo i da planiramo nastupajuću godinu. Mi vas podržavamo i tome jer smatramo da sve što se zapiše ima veću snagu i veće su šanse da bude i ostvareno. Zato vam predlažemo jedan stvarno lep i elegantan, ženski planer koji uzima u obzir ne samo poslovne već i privatne planove i “tera” vas da harmonizujete ta dva segmenta svog života.

Kome je namenjen

Poslovnoj ženi koja je svesna da sve svoje obaveze ne može držati u glavi i da će joj beleženje svakodnevnih zadataka i bitnih informacija pomoći u organizaciji. Savremenoj ženi koja uspešno balansira između privatnih i poslovnih aktivnosti. Ženi koja shvata značenje izreke „Vreme je novac“ i koja zna da je dobra organizacija ključ svakog uspeha. Ženi koja pored svih dnevnih obaveza uspeva naći vreme samo za sebe.

Planer je kreirala Indira Popadić, biznis kouč koja kaže: “Biznis planer uspešne žene napravila sam da bih na osnovu mog modela koji se pokazao produktivnim pomogla drugim ženama da se maksimalno dobro organizuju i efikasnim planiranjem svog vremena postignu i ostvare sve što sanjaju i žele.”

Promocija planera održana je u Startit Centru u Novom Sadu, a na panelu na temu “Kako postići sve” učestvovale su Lidija Ćulibrk, urednica časopisa Lepota&Zdravlje, Dragana Jovanović, lajfkouč i autor Body and Soul koncepta i Sofija Janković Bajić, preduzetnica, osnivač kompanije Vitalon, vlasnik i organizator konferencije Biznis na štiklama.

Planer možete poručiti na: http://indirapopadic.com/biznis-planer-uspesne-zene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA