Categories Promo

Fotografijom sa venčanja do Gorenje malog kućnog aparata

U mesecu kada nam stiže proleće, mladi bračni parovi tradicionalno slave Mladence, praznik kojim stavljaju krunu na prvu godinu zajedničkog života.

Foto: Promo

U našem kalendaru ovaj praznik je zaokružen crvenom bojom, pa će Gorenje i ovog 22. marta tradicionalno darivati parove koji slave ljubav i brak. Tog dana u svom domu okupljaju drage ljude, prepričavaju iskustva i sećaju se najlepših momenata provedenih zajedno. Bilo da slavite svoj brak, ili ste gost na mladenačkom ručku, pokretanjem sajta srecanbrak.rs kompanija Gorenje je pripremila zanimljive aktivnosti koje će vas razonoditi, nasmejati i nagraditi.

Foto: Promo

Pronađite fotografiju sa venčanja koja na najlepši način opisuje vašu ljubav i ponosno je pokažite drugima kroz Gorenje foto-konkurs, i možete osvojiti jedan od pet Gorenje aparata za galete i mafine.

U foto-aplikaciju postavite vašu fotografiju, nakon toga je podelite putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest) i na taj način pozovite prijatelje da u okviru aplikacije glasaju za vašu fotografiju.

Gorenje foto-konkurs traje do 22. marta u podne, a kategorije za izbor fotografija su:

1. fotografija sa najviše glasova
2. najoriginalnija fotografija
3. najromantičnija fotografija
4. najlepši ambijent
5. najlepši mladenački osmeh

Idealan poklon za Mladence

Na proslavi praznika Mladenci, mladi bračni parovi se tradicionalno daruju poklonima za zajednički život. U slavu ovog posebnog praznika, Gorenje je obezbedilo akcijske cene za više od 70 malih kućnih aparata. Od Nutri Power Blendera, preko miksera, seckalica, pa do pekara, u periodu od 01. do 31. marta možete na srecanbrak.rs pronaći idealan poklon za vaše najmilije.

Foto: Promo

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA